Jamppaa kiukuttaa

04.04.2021

Jamppa on 35v. On työpaikka, laatuauto, kumppani ja pari alaikäistä lasta. Käy salilla, sählyssä, baarissa kavereiden kanssa ja bänditreeneissä kerran viikossa. Siis ihan perusjamppa.

Sitten tuli virusepidemia. Sanoivat, että lähikontakteja tulisi välttää, kädet pestä ja maskiakin olisi hyvä käyttää. Jamppa käy salilla, sählyssä, baarissa kavereiden kanssa ja bänditreeneissä kerran viikossa.

Turha häntä siitä on syyllistää, koska salit ja baarit saavat olla auki, kirjoittavat lehdet.

Sitten tulivat rajoitukset. Ne määräsi hallitus. Salit ja baarit menivät kiinni. Kokoontumisrajoituksetkin tulivat. Yrittivät estää vielä bänditreenitkin, mutta se ei mennyt läpi. Jamppa ei päässyt salille, eikä baareihin. Bänditreeneihin olisi voinut mennä, mutta ne peruttiin, koska osa kavereista halusi jäädä kotiin.

Jamppaa, 35v, alkoi kiukuttamaan. Paska hallitus. Siitä saivat osansa kumppani ja lapset kotona, kun Jamppa on etätöissä. Lehdetkin kirjoittavat, että rajoitukset kiusaavat ihmisiä. Väkivaltaa, ahdistusta ja mielenterveysongelmiahan siitä seuraa. Kuulemma hallituksen pitäisi nyt jo luvata, että pääseekö sinne juhannuskokolle vai ei. Kiukuttaahan se epävarmuus.

Onneksi eivät samaan aikaan kirjoita ilmastonmuutoksesta. Se kun vaatisi myös joitakin muutoksia ihmisen touhuissa. Alkaisihan sekin kiukuttamaan, aikuisia ihmisiä.