Toksikoituneet maskuliinit

25.06.2021

Kas tässä ylpeyden aihetta kaikille suomalaisuudesta kiksejä saaville:

https://twitter.com/JariSohlberg/status/1408025018781556739

Suomipoika esittää isänmaallisesti artikuloiden mielipiteensä ministerille. Mutta varmaa ei ole, kohdistuuko tuo viesti koronarajoituksille vai alkaneille rajoitusten purkamisille. Ilmeisesti sillä ei ole väliä, kunhan pääsee hoilottamaan muiden joukossa.

Joukko onkin sitten palatessaan tuonut tuliaisina virusta, viis veisannut karanteeneista ja valmistautuu jatkamaan levittämistä juhannuskemuissa ympäri Suomea. Sittenpähän pääsevät taas laittamaan viestiä ministereille, kun saavat aikaan uudet rajoitukset.

Pojat olivat siis kannustamassa Suomen jalkapallojoukkuetta. Saldona taisi olla yksi maali ja kolme maalia kohti ammuttua laukausta. Jalkapallopeli on joskus viihdyttävää, useimmiten puuduttavan tylsää ja varsin naurettavaa kun aikuiset miehet kaatuilevat melkein itsestään tämän tästä pitkin pituuttaan ja itkeä pillittävät maassa kuin pikkutytöt. Varsinaista urheilun/uhriutumisen juhlaa.

Uhriutuminen onkin tyypillistä tämän päivän nuorille urhoille, jotka vastustavat ainakin somessa kaikkea, mikä hiukan viittaakin sivistyneen yhteiskunnan suuntaan. Ovat jo saamassa käytöstapojaan uudeksi normaaliksi eräiden poliittisten toimijoiden ja median suosiollisella avustuksella. Kohta tässä maassa saa todellakin sanoa mitä haluaa ilman, että kukaan siihen puuttuisi.

Miettikääpä miltä tuntuisi istua kotikaupungin terassilla kauniina kesäiltana, kun naapuripöydässä joukko näitä toksikoituneita maskuliineja spontaanisti alkaa hoilottamaan tuota Pietarin kadulla kuultua nasevaa runonpätkää:

"Haista vi**u Krista Kiuru, Haista vi**u Krista Kiuru"

K.K:n tilalle voit sovittaa vaikka omaa nimeäsi.