Tuoreimmat koronauutiset

28.03.2020

Hallitusta on kritisoitu voimakkaasti kehnosta ohjeistuksesta lentokentällä. On selvinnyt, että kritisoijat eivät ole olleet kuitenkaan paikalla kun zombielauma valuu putkesta terminaaliin lasittuneet katseet kiinni älypuhelimen näytössä ja nappikuulokkeet korvissa Daruden Sandstormia tykittäen. Onkin ehdotettu, että lauma tulisi ohjata vähän samaan tapaan kuin lehmät laitumelta aidattua väylää pitkin Faradayn häkkiin, jossa signaalit katoavat ja ohjeiden vastaanottokyky paranee huomattavasti.

Eduskunnan kyselytunnilta kuultua:

"Kaverin puolesta kyselen. Kertoi, että vessapaperi pääsi loppumaan kriittisellä hetkellä kun sai tulla pyyhkimään. Nyt kysynkin vastuuministereiltä: mitä hallitus aikoo tehdä sen eteen, että näiden elintärkeiden tuotteiden saatavuus varmistuu?"

Tinder-markkinat ovat sulkeutuneet. Tutkijat ovat todenneet, että koronavirustartunnan todennäköisyys erilaisten ruumiinnesteiden vaihtuessa on 110%. Markkinoiden uskotaan avautuvan heti kun vasta-ainetestit ovat saatavilla.

Tartuntaketjujen selvittämiseen tullaan käyttämään myös taloyhtiöiden vuosikokousten kokouspöytäkirjoja, joista selviää läsnäolijat. Kaukoviisaat isännöitsijät ovat ohjeistaneet kokouksia valitsemaan pöytäkirjantarkastajat osallistujien nuorimmasta päästä.