Vava, Sami ja Volde

01.03.2022

Kolmosluokkalaista Vavaa potuttaa välitunnilla saman luokan Sami. Samilla on paljon kavereita ja he leikkivät sopuisasti keskenään Samin upeilla leikkikaluilla. Vava on yksin ja häntä harmittaa, kun Samin kaverit eivät ota häntä mukaan, vaikka hänelläkin on omat leikkikalut. Tosin muut eivät niistä paljon tykkää. Vavalle sanottiin kyllä edellisellä välitunnilla, että voisi tulla mukaan samaan leikkiin, mutta Vava halusi leikkiä omillaan.

Vava haluaisi tintata Samia kuonoon, mutta ei uskalla, koska Sami on iso ja voi tintata takaisin. Vava haluaisi kuitenkin antaa jollekin turpiin ja päättääkin tintata ykkösluokkalaista ja pienempää Samin kanssa leikkivää Voldea päin pläsiä ja sanoo, että Volde aikoi lyödä häntä.

Volde tinttaakin takaisin ja Vava huutaa itkuisella äänellä: "mitä mä sanoin!"

Valvova ope näkee tilanteen ja laittaa Vavan koulun pihanurkkaan ja ottaa Vavalta leikkikalut pois. Vavaa harmittaa vieläkin enemmän ja hän miettii mielessään, miten kivaa olisi, jos voisi räjäyttää koko koulun tuusan nuuskaksi. Vavalla kun sattuu olemaan siihen sopiva paukku jo kotona odottamassa.